Earth hour

Så, det var en mysig spelkväll i mörkret men mamma och syrran :)

Hur många var det som släckte alla lampor i huset? Släckte du?

Nu när timmen är över så lever ju min dator igen, så jag ska nog försöka fixa ett inlägg med tårtan jag bakade till festen igår och sen så blir det nog simskväll/natt :D


Tea tänder lite levande ljus innan det ska släckas så det inte blir helt kolsvart ;)

//Tove :)


Cake14th

Mums ja, tårtan jag gjorde till överraskningsfesten igår var ett helt "egenkomponerat" ihopkok så jag tog mig rätten att döpa tårtan till vad jag ville och då fick det bli ett så coolt namn som "cake14th" eftersom mina två vänner som tårtan var till fyllde ju 14 år ;D jag vet inte vad ni andra tyckte, men jag tyckte den var jättegod :P Så ja, jag delar med mig av receptet :)

Cake14th är en tårta med krämiga chokladbottnar, ett cheese cake lager och hallongrädde.

Innan ni börjar baka så tänkte jag bara förvarna om att tårtan tar några timmar att göra och cheese cake lagret i mitten ska stå i kylen i ett dygn.

Cake14th

Ingredieser:

Cheese cake lagret:
450 g naturell färskost
1 dl strösocker
0,5 tsk vaniljessens eller flytande vaniljarom
2 ägg

Bottnarna:
150 g smält smör (50 g per botten)
3 ägg (1 ägg per botten)
4,5 dl socker (1,5 dl per botten)
7,5 dl vetemjöl (1,25 dl per botten)
6 msk kakao (2 msk per botten)
4,5 tsk vaniljsocker (0,75 tsk per botten)
en nypa salt per botten

Hallongrädden:
3 dl vispgrädde
1,25 dl florsocker
150 g hallon

Extra:
Hallon

Dekoration:
100 g choklad
ev. marsipanfigurer och ljus

1. sätt ugnen på 200 grader. Ta en form men löstagbar kant, ungefär 21 cm i diameter. Smörj den med smör eller margarin och skaka lite ströbröd i den. vispa upp 1 ägg och 1,5 dl socker lätt och rör ner 50 g av smöret. Blanda sedan ner 2 msk kakao, 0,75 tsk vaniljsocker, salt och 1,25 dl vetemjöl. Häll smeten i formen och grädda i ugnen i ca 10 minuter. Låt svalna lite och ta sedan ur kakan ur formen. Gör sedan likadant två gånger till (de andra bottnarna).

2. Sätt ugnen på 150 grader. Lägg färskost, socker och vaniljessens i en bunke och vispa samman ingredienserna med elvisp på lägsta hastighet tills du får en slät och tjock smet. Tillsätt ett ägg i taget och vispa tills de blandats ner. Klä en form med löstagbar kant (samma föorm ska du andvända till bottnarna sen) med bakplåtspapper och häll ner smeten. Grädda i ugnen i ca 35 minuter. (Var inte orolig över att smeten fortfarande är lös när du tagit ut den ur ugnen för själva kakan stelnar efter ett tag.) Låt kakan stelna till sig i formen i ca 20 minuter sedan lyfter du ur kakan på bakplåtspappret och låter den ligga på en talrik eller liknande. (Det är viktigt att bakplåtspappret fortfarande ligger under kakan och att det liksom sticker ut en bit så man kan lyfta kakan från talriken osv sen.) Låt kakan stå kallt i ungefär ett dygn.

3. Lägg en av chokladbottnarna på cheese caken och vänd om med hjälp av bakplåtspappret så att cheesecaker ligger på chokladbottnen. Lägg sedan en till botten ovanpå cheese caken.

Vispa samman ingredienserna till hallongrädden tills grädden blir hyfsat fast.

Bred på ett lager grädde på tårtan och lägg några hallon på gräddlagret innan du lägger på den sista bottnen.

Smält chokladen och bred på i ett slätt lager ovanpå tårtan.

Spritsa grädde på sidorna av tårtan och dekorera ev med marsipan figurer och ljus eller något annat kul.







//Tove :P


Överraskningsfest!

Nu har jag inte skrivit på två dagar... igen... jag får ursäkta för det :$

Idag har jag varit hos mormor och morfar och firat min kusin Frida som fyllde 20 år... finns väl inte så mycket mer och säga om det besöket... Vi käkade påskbord och tårta osv. xD

Igår däremot hände det lite mer! :D Mina kompisar Linn och Becca har fyllt år i veckan också. Så jag, Emma (theesimsblogg.bloggplatsen.se), Amanda (bokochanime.blogspot.se) och Fanny fixade en liten överrasknings fest. Jag hade bakat en tårta (som jag snart ska lägga upp bilde och recept på) och sen så bakade vi en pizza tillsammans innan dom kom och blev helt överraskade. sen så åt vi och satt och pratade hela kvällen lång, det var super trevligt, jag älskar er mina kära vänner <3 :) Så ja, här kommer lite bilder från kvällen :D

Först när dom kom ville dom inte va med riktigt xD





Söta födelsedagsbarn <3


Tårtdags! :D


också fick vi lite najjs "gruppfoton" xD




Tack för en underbar kväll tjejjor! :D <3

och juste, glömm inte earth hour ikväll klockan 20:30-21:30! och fuska inte! alla lampor, tv apparater och datorer mm ska stängas av helt!

//Tove :)


Pastell

Har ju hört nu att vårens färger i år i modevärlden är pastell. Så passade på att utnyttja Fanny lite i Måndags och måla hennes naglar i härlig vårpastell.

Blev lite sur på nagellacken för de ville inte fastna på hennes naglar! Mitt gröna favorit nagellack som jag andvände här gillar jag för att det blir så matt efter bara ett lager på minan naglar, men på hennes ville det knappt fastna, det liksom var jättesegt att måla på så vi fick tvätta bort allt coh lägga ett lager genomskinligt under :P Så ja sedanla vi två lager grönt och sen dekorerade vi topparna med lila och då andvände jag mig av en tandpetare eftersom jag inte har något lila med smal "topp pensel".


Hade en bättre bild på min mobil med den cpar totalt så på något sätt så har den bilden försvunnit. Så ni får nöja er med enna bild ;) men som sagt, bättre med en dålig bild än ingen bild alls :P

Nu ska jag se på Kjelles smakresa i asien, veckans bästa tvprogram just nu! :D

//Tove :)


Dominokakor

Har bakat kakor med Fanny tidigare idag :) dominokakor :P

I receptet står det att man ska ha "vita chokladlinser" på, men det var ju inget vi hade hemma så vi smälte vit choklad i en kastrull på spisen och kluttade ut små "bollar" på en tallrik och lät dem stelna innan vi la på dem. Men vi insåg sen att vi skulle nog andvänt choklad linser eller choklad med bättre kvalite, för denhär "ICA bakchoklad" reagerade på värmen i ugnen och blev mörk. Inget annat på kakorna blev brännt, utan det var bara chokladen som blev brunaktig. Lite konstigt att det hände så eftersom chokladen hette "bakchoklad", då tror man ju att den ska tåla värmen, men nej inte då. Så nu ser våra dominokakor inte ut som några dominobrickor xD De ser ut som typ chokladkakor med russin på xD

Men själva kakorna (degen) var supergod! Jag brukar tycka att vanliga hårda chokladkakor är torra och tråkiga men kokosen i de här gjorde de jätte goda :P Jag skulle lätt kunna tänka mig och baka dessa igen men då ska jag ha annan choklad ;) Här kommer receptet så ni också kan pröva dessa om ni vill :D

Dominokakor

225 g rumstempererat smör
1 3/4 dl strösocker
1 lätt vispad äggula
2 tsk vaniljsocker
6 dl vetemjöl
0.5 dl kakao
0.5 dl kokosflingor
vita chokladknappar eller liknande
en nypa salt

1. Blanda smör och socker i en bunke. Rör sedan ner äggulan sedan vaniljsocker, kakao, salt och mjöl. Tillsätt kokos. Försök samla ihop den smuliga degen till en eller två kompakta "bollar" i bunken och låt de stå i kylen i ca 45 minuter. Sätt ugnen på 200 grader.

2. kavla ut degen på ett bakplåtspapper (på en plåt). Ha gärna ett bakplåtspapper till emellan kaveln och degen för annars fastnar de i varandra och klibbar ihop sig. Skär degen i kvadratformade bitar och markera ganska kraftigt ett streck med kniven i mitten på varje kaka. Lägg ut chokladknapparna så att kakorna ser ut som dominobrickor.

3. Grädda i ugnen på 200 grader i 13 minuter. Låt svalna på plåten i 5.10 minuter och flytta sedan över dem varsamt till ett bakgaller där de får kallna helt.



Hahaha, liite missbildade, men goda ändå! :D

//Tove :)

Zumba lust :P

Nu har jag precis diskat efter ett mysikgt kakbak med Fanny. Resultatet blev inte riktigt det vi hoppades på xD Men bilder och recept kommer senare ikväll :)
Fick även bilder på hennes naglar som jag fixade i Måndags så bilder på det kommer också sen :P ...och...och... :P tog hem mitt kokbokställ som jag jobbat med på slöjden denhär terminen idag också, så ni har tre roliga inlägg som väntar ikväll ;)

Haha, anledningen till att jag inte fixar inläggen nu är att jag fick nyss sån lust att dansa Zumba, så hahaha jag ska ta på mig gympakläder och dansa lite xD

Vi hörs sen :D
//Tove :)


Fyrariktnings spark

Skrev inget igår så jag kännde mig skyldig att skriva nu innan jag drar iväg till skolan :P Igår så var jag på vårdcentralen och tog min sista gardasilspruta, sen så har vi historia prov idag så jag övade lite igår då ;) Sen så var det taekwondo! :D haha där fick jag värsta special undrvisningen igår xD Men det var ingen annan på riktigt min nivå där igår och vi skulle gå igenom lite Tul, så medan alla andra gjorde sitt så fick jag jobba på en annan slags Tul (lite enklare) i en annan del av salen ensam med en av tränarna xD Men det var kul och jag lärde mig nästan fyrariktnings spark, slag och blockering utantill :D

Jag är glad att jag hittat en sport jag verkligen brinner för :D förut så har jag ungefär sagt "jag hatar sport" bara för att jag har varit väldigt bollrädd och är typ sämst på alla bollsporter. Men då har jag ju aldrig tänkt på att det finns ju en massa sporter där man inte andvänder boll. Så ja, jag är jättenöjd att jag vågat ta mig till taekwondon :D Och igår var det mitt elfte träningspass och ikväll så ska jag och mamma betala in medlemsavgiften samt köpa en dobok till mig! :D

//Tove :)

Pizza i stan

Hallo! :P

Har varit med Fanny, idag efter skolan. Vi har inte gjort så särskillt mycket, jag målade henes naglar och vi satt och tittade på Elsas värld. Sen så spelade vi lite gitarr innan vi åkte och käkade pizza i stan. Var supergott ;)

Nä, nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva mer i kväll. Ska titta klart på Familjen annorlunda som jag ser på nu och sen blir det nog sova tidigt ;)

//Tove :)

Cai Hong

Ska iväg till skolan om ungefär tio minuter :P Så tänkte att jag snabbt kunde sätta mig vid datorn en stund.

Blev plötsligt sugen på en "gitarr utmaning", alltså jag vill lära mig spela en assvår låt xD och jag behöver ju öva på och bli bättre på tab så jag beslutade mig för att lära mig Cai Hong på tab. Assvårt? Jajamensan! ;) jag har prövat och spela den förut men då gav jag upp efter två "rader" xD
Men jaja, Cai Hon är den absulut finaste låten jag vet så den är värd att kämpa för att lära sig :D

Låten har också den absolut finaste och sötaste musikvideon http://www.youtube.com/watch?v=l0lEoBjv8fg

...och taben hittar ni här: http://tabs.ultimate-guitar.com/j/jay_chou/cai_hong_tab.htm

Nu måste jag kila, bye!
//Tove ;)

Jobberfarenhet

Har spelat sims en stund nu, har spelat på min sim som är sångerska och hon är nu i 9:onde nivån i sångkarriären. Så förut (typ igår och förrgår) när jag har spelat på henne när hon varit i lägre nivåer så har jag klarat att få ny befodran och stiga en grad på två simsdagar. Men nu när hon har stigit så har jag märkt att det tar längre tid att fylla "jobberfarenhets mätaren/stapeln". Det var inget jag visste innan, utan märkte nu xD tänkte bara slänga ut det här och höra i fall någon annan tänkt på det innan :P xD



//Tove :D

Hiss & diss v.12

Ja som sagt, har tänkt länge på att göra någon form av hiss och diss här på bloggen... Så ja, börjar nu helt enkelt och förhoppningsvis så tänker jag mig att hissa och dissa ca en gång i veckan :P


Jag vill hissa värmen och vårsolen! Nu när den långa vintern som man aldrig trodde skulle ta slut äntligen faktiskt börjar skifta över till vår. Det är så härligt att hänga in tjocka vinterjackan i garderoben och sätta på sig jeansjackan och solglasögonen ;) Med i hissen kommer ju också att alla blir så glada nu när solen kommer fram :D


Visst är det kul om någon tycker om en, men det finns en gräns...
Hahaha, vet inte riktigt hur jag ska förklara vad jag dissar. Jag vet själv vad det är jag vill dissa men jag vet inte hur jag ska förklara det. Jag dissar beteendet hos en person jag verkligen avskyr. Men jag kan ju inte bara säga "jag vill dissa XXXXX för att han är så jäkla jobbig" eftersom jag tror att denna person kanske läser bloggen xD men hum kan jag säga såhär? Jag dissar kännslan av att en person du verkligen hatar förföljer dig och verkligen går in för att vara din stalker och det blir liksom bara för mycket!

//Tove :P


Yoghurt med varma hallon

suttit och mumsat i mig min mumsiga frukost nu då :P Kände mig bara ganska så tvungen att dela med mig av det absolut godaste jag vet att äta till frukost. Vaniljyoghurt med varma hallon <3 jag verkligen älskar det! och det är så enkelt också:

strö över lite socker över hallonen och värm dem i micron. Häll upp vaniljyoghurt i en skål och häll de varma hallonen över.



Ännu godare blir det om man blandar om ordentligt xD :P


Nu ska jag borsta tänderna och sen ut i trädgården med mamma :P

//Tove ;)


Bra i tvåan ;)

Var ju och tittade på min kära syster när hon hade simtävling förra helgen. De var jätteduktiga de kom trea av sju lag.

Och som sagt jag lovade ju lite bilder från det, så lite sent, men är kommer dom i alla fall ;)


Uppvärmning xD


Heja, heja!




Tävlingen avslutades med diplom och glass ;D (haha hon ser lite frusen ut xD)




//Tove :)



I am alive again!

I am alive again! God morgon, nyss vaknat, jag lever igen! xD

Jah, inatt ändrade det ju till sommartid, härliga sommartid, nu blir allt lite ljusare. Aa, då kanske jag snart kan börja cykla till träningarna så jag slipper höra mamma och pappas tjat om hur mycket bensin det går åt att köra den vägen fram och tillbaka tre gånger i veckan :P

Idag, idag, idag... hum vad ska jag göra idag? Det är ju söndag ja, och då betyder det att jag ska med på buggkurs ikväll. Det är sista gången idag och sen så är det bara avslutningsfesten kvar nästa söndag. Vilket betyde att om en vecka ungefär så behöver jag aldrig mer i mitt lilla liv träffa på min urjobbiga stalker igen :D.
Mamma ville också att jag skulle hjälpa henne i trädgården lite idag, det är inget jag brukar göra för jag brukar protestera ganska så kraftigt mot det men kanske jag skulle vara lite snäll idag... xD

och... bara så ni vet så är det bara TVÅ veckor kvar till PÅSKLOVET!!!! Jag LÄNGTAR!!!!

//Tove ;D

Bilder från "I rampljuset"

Ska snart sova :P Har spelat lite sims nu och man börjar ju att bekanta sig lite med "i rampljuset". Tänkte bjuda på lite bilder från idag ;)

En simfestival i parken! :D Min coola sim Rebecka gör gott intryck på publiken :P





Om jag inte får det jag vill ha så slår jag! I detta fall så hadde Rebecka värsta ragget och sen en dag när hon hälsar på killen så visar det sig att han har skaffat flickvän. Haha! jag blev sur och lät henne starta slagsmål! xD



Tack, tack för en underbar show! :D



Om man uppnår nivå åtta i sångkarriären så passar det antagligen inte längre att åka taxi, så nu glider jag runt genom staden i en Limosine! ;D


God natt!
//Tove :P


A perfect saturday

Började med en alldeles lagom hård taekwondo träning så man blev sådär lagom dysvett! xD Sen hem och ducha och iväg till kyrkan för att se på snövit musikal som min syster medverkade i, hemm och fikade och åt våflor med mormor och morfar som vi inte träffar så ofta och sen så har jag spelat lite "stavspel" med mormor och spelat lite gitarr för morfar. Nu har de åkt igen och jag ska spela sims :D sen så blir det pizza och myskväll med bara mig och mamma eftersom Tea sover hos en kompis inatt :)

//Tove :P


Det är så logiskt alla fattar utom du- recension

Jag har läst det är så logiskt alla fattar utom du skriven av Lisa Bjärbo!



Min recension:
Ester och Johan är bästa vänner, det har de varit sedan de var små. Men i hemlighet vill Johan bli mer än vänner, fast det vet ju inte Ester om när hon hela tiden pladdrar på om massa snygga killar hon ser och träffar. nu har Ester träffat Adam en cool hårdrockskille som spelar gitarr och det är det enda hon pratar om. Johan börjar tappa humöret eftersom det är han som vill ha henne, men det skulle han ju aldrig våga säga. Så en dag pratar Ester med an annan kompis om att Johan blivit så konstig på sistone så säger kompisen "har är kär i dig, det är så logiskt alla fattar utom du Ester, ni är som gjorda för att vara ett par". Först vill Ester inte tro på det men en kväll när Johan sitter vid hennes sängkant och hon somnar (tror johan) så viskar han till henne "jag tror jag är kär i dig Ester", Ester slår upp ögonen och tittar konstigt på henne. Sen så går veckorna, månaderna, och Ester och johan pratar inte med varandra och sen när ester får se johan ute med en annan tjej på stan så börjar hon förstå att hon kanske också är kär.

Mina tankar:
Boken var helt okej att läsa, inte alls långtråkig, men inte superbra heller.

Betyg:
Jag ger den 3 av 5 stjärnor.

Andra böcker av Lisa Bjärbo + Betyg på de jag läst:
stora synd boken (inte läst)
pinsamt (inte läst)
allt jag säger är sant (inte läst)

Lisa bjärbos hemsida:

http://onekligen.blogspot.se/

//Tove :D

Välkommen hem- recension

Jag har läst välkommen hem skriven av Johanna Lindbäck !



Min recension:
Sara har nyss varit i London under sitt första gymnasieår och nu är hon äntligen tillbaka hemma igen. Hon har hoppats på att kunna få tillbaka sin pojkvän hon var tillsammans med innan hon åkte iväg. Men det blir svårare än vad hon tror. Även kompisarna känns annorlunda. Så en dag när de frågar henne om hon ville hitta på något så slänger hon ur sig nåt så dumt som "nä, jag ska på jujutsu träning", och om man är Sara så känns det inte så bra att ljuga för sina kompisar så då måcte hon helt enkelt masa sig iväg till en jujutsu träning. På jujutsun bekantar hon sig med Adrian, killen som bor i trappuppgången bredvid henne, och när hennes tidigare pojkvän Mattias äntligen vill börja få kontakt med honne igen så har hon kanske redan något med Adrian på gång, och valet mellan de två grabbarna blir svårare än hon trott.  

Mina tankar:
Boken var mycket seg i början men en bit in i den så kom det igång ganska bra i alla fall.

Betyg:
Boken var inte så bra som jag trott så den får bara 2 av 5 stjärnor.

Andra böcker av Johanna Lindbäck + Betyg på de jag läst:
en liten chock (inte läst)
Min typ brorsa (inte läst)
Tänk om det där är jag (3 av 5 stjärnor)
Saker som aldrig händer (inte lläst)

Johanna Lindbäcks hemsida
:
http://johannalindback.wordpress.com/

//Tove :D

Här ligger jag och blöder- recension

Jag har läst här ligger jag och blöder skriven av Jenny Jägerfeld!



Min recension:
Maja går första året på gymnasiet. Hon bor med sin pappa i en lägenhet i Stockholm och hennes mamma bor i Norrköping. Under en skulptur lektion råkar Maja såga av sig sin tummspets med en elecktrisk sticksåg. Hon kontacktar pappa och gör ett försök till mamma, men utan svar...
Till helgen är det "mamma helg" och Maja åker till Norrköping. Men på stationen finns ingen mamma för att möta upp henneså Maja tar bussen hem till hennemen där är hon inte heller. Just då tänker Maja inte så mycket mer på det, mamma har säkert bara jobbat över lite grann. När hon sedan går ut på altanen får hon en stor flir i foten som gör otroligt ont, hon hittar ingen pincett att dra ut den med i huset så hon går över till grannhuset och då kastas hon hastigt in som DJ på en fest, Justins fest. Under helgen lär hon sedan känna den mysige Justin, och kärleken kryper sig inpå. De träffas och har riktigt roligt, varför har hon inte lagt märke till Justin förut och varför har inte mamma Jana dykt upp än? Helgen lider mot sitt slut och Maja måste åka hem till Stockholm igen. Men hon har fortfarande inte hört något ifrån mamma, och längre fram i veckan börjar hon undra varför inte Justin heller hör av sig någon gång... 

Mina tankar:
När man kommit in i själva handlingen och boken så var man ganska fast, haha! ;D

Betyg:
Jag tycker att boken var värd 5 av 5 stjärnor.

Andra böcker av Jenny Jägerfeld + Betyg på de jag läst:
Hål i huvudet (inte läst)

Jenny Jägerfelds hemsida:
http://www.jennyjagerfeld.se/forfattare/

//Tove :D


Beautiful dead, Arizonas bok- recension

Jag har läst Arizonas bok (andra delen i Beautiful dead serien) skriven av Eden Maguire!



Min recension:
De fyra "beautiful dead ungdomarna" som dött hastigt det senaste året har fått ett år som levande döda för att skapa rättvisa åt sig själva och ta reda på vad som egentligen hänt när de dog eftersomderas minne runt händelsen är totalt borta. Men att ta reda på de detaljer de vill åt är inte så lätt. Därför finns Darina, länken mellan de levande och döda. Darina har redan hjälpt Jonas till inre rättvisa och evig frid (i förra boken) och nu är det Arizonas tur att få hjälp att lösa sitt "mysterium". Men svårare blir det eftersom Arizona vägrar tala sanning om det hon minns från sitt liv. I Darinas sökande visar det sig att det finns både en hemlig pojkvän och en undangömmd bror. Darina spårar pojkvännen Kyle och kanske Arizona inte dränkte sig frivilligt i Hartman lake ändå...
  
Mina tankar:
Lika bra och beroendeframmkallande som förra boken i serien (Jonas bok). man dras in i boken med en gång och maler den storögt. Hela tiden är man med på vad som händer och man har sina egna tankar på hur det gick till den dag Arizona dog vid Hartman lake. Innan man läser denna bok så är det nog bra att ha läst den första boken, Jonas bok först. Reciension på den finns här: http://thelifebytove.blogg.se/2012/february/beautiful-dead-jonas-bok-recension.html 

Betyg:
5 av 5 såklart! Jag älskar cerkligen Eden Maguire och hennes Beautiful Dead böcker!

Andra böcker av Eden Maguire + Betyg på de jag läst:
Beautiful Dead, Jonas bok (5 av 5)
Beautiful Dead, Summers bok (inte läst)
beautiful Dead, Phoenix bok (inte läst)

Eden Maguires hemsida:

www.beautifuldead.com

//Tove :D


Förlååååt!

Förlåt, jag blir så jäkla sur på mig själv! Jag måste ju försöka fixa mer tid så jag hinner blogga mer! Ska verkligen försöka att komma igång igen nu!

Nu har jag nyss vaknat, ska till taekwondon vid 11 och innan det så har jag lite försenade bok recensioner till er som ska fixas också vill jag hinna spela lite sims :D.Har ju köpt det nya "i rampljuset" ganska så nyss. Det är jag ganska nöjd med hittills, men är det bara jag som känner att expansions packeten blir mindre och mindre? :O

//Tove :)

Sovmorgon xD

haha, idag blev det sovmorgon i alla fall! xD vaknade precis och klockan är hela kvart i två! nu har jag sovit ut ordentligt :D

I natt var vi hemma vid tre tiden, och det var ändå en ganska lyckad kväll. Jag dansade inte så jätte mycket med min "stalker" som jag kallar honom i detta fall just nu utan otroligt nog så blev jag uppbjuden av en massa folk hela tiden. Haha, hann knappt sätta mig ner efter en dans innan jag blev uppbjuden igen xD "Här sitter jag och är snygg" tänker man då när mamma och hennes kompisar sitter där och väntar jättelänge innan någon bjuder upp dem xD Maten var jättegod och hela köret, så om inte "stalkern" (jag vill inte nämna honom vid namn) hade varit med så hade det varit en perfect kväll. Han tynger ner det hela lite, han blir bara för falsk och för mycket. "Jag visade en bild på dig för min far, han stog bara tyst och tittade i två minuter sen sa han bara, du får hälsa henne att hon är jävligt söt", hade det varit någon annan (vem som helst) som hade sagt så så skulle jag blivit super glad, men nu när det va han... det gör mig bara irriterad, han är så himla för mycket den grabben. 

Nu så ska jag göra mig iordning, sen så ska jag nog ta och cykla ner till badhuset och titta på min syrra som ska ha simmtävling. Kanske blir några bilder tagna där... vi får se ;)

//Tove :) 

Tjah! och kanske god morgon... :P ligger h...

Tjah! och kanske god morgon... :P ligger här i min säng och göttar mig. Lite senare (vid elva tiden) bär det iväg mot, ja vad blir det? Min sjätte taekwondo träning :D. Som jag tror jag snackat lite om förut så har jag ju varit med mamma på några lektioner bugg under våren. Hon skulle egentligen gått med en annan med sen kunde inte han så då fick jag hänga på istället. Det är inte jättekul, men jag överlever. Så ikväll ska våra bugg kunskaper sättas på prov, vi ska nämligen med på "dansresa" till Götene parken. Där ska vi käka trerätters och sedan dansa xD. Det skulle nog kunna bli ganska kul ändå, om man bortser från att jag har världens mest störande och motbjudande "stalker" som är på mig precis hela tiden som också ska med D: men aja, får väl helt enkelt bara hålla tummarna för att någon annan kille hinner bjuda upp mig innan han gör det xD //Tove ;)


God morgon :) sitter i bussen påväg mot pa...

God morgon :) sitter i bussen påväg mot paradis skolan och tyska lektionen. Igår var jag på överby med Emma, Becca och Fanny en sväng. Fick tag på det viktigaste, ett The Sims 3 i rampljuset expansionspacket :D limited edition, ett stort plus också. Jag köpte och betalade för det "vanliga" i kassan men han som stog där la ner ett limited edition i påsen. Så haha, ja ett stort plus :P sen så fortsatte min jackt på röda byxor, men jag hittade dessvärre inga. Förlåt igen för att jag inte skrivit på länge, jag tappar seriöst läsare på mitt usla bloggbeteende. Jag har satt många måsten på mig själv nu :P "jag måste försöka lägga mer tid på bloggen, jag måste lägga mer tid på läxor och skolarbetet, jag måste och jag måste..." xD Nu börjar snart tyskan, Bis dann! XD //Tove


Sjuk...

Idag... ingen skola därför att jag är sjuk... :P

Igår var det visst Söndag, så jag hittade inga röda byxor, för alla affärerna var visst stängda xD Och Söndag betyder ju också buggkurs med mamma. Jag tycker fortfarande att det är ganska kul och så :) men efter typ halva dansen igår så mådde jag bara sämmre och sämmre. Jag fick huvudvärk och det känndes som om det skulle slockna för ögonen när som helst, och sen när jag kom hem på kvällen så hade jag 39 graders feber. Men nu mår jag lite bättre i alla fall. Ska nog ta en dusch nu och sen sätta mig och jobba lite på historieuppgigten som ska vara inlämmnad imorrn :P '

//Tove :)

Vaken tidigt idag med? Jajamensan! XD kloc...

Vaken tidigt idag med? Jajamensan! XD klockan är tjugo över sju... varför njuter jag inte av sovmorgons möjligheterna en söndag som denna? :P jo, klockan tio kommer Fanny :D hon har träning vid tre så då bestämmde vi igår att vi skulle ses tidigt så att vi hinner göra något :P Igår morse greps jag av en tanke, jag vet inte hur, den bara dök upp. Jag fick liksom ett sug av att ta på mig ett par knallröda byxor xD men jag har ju inga... sen gick jag runt hela dagen och tänkte för mig själv "gud vad snyggt det är med röda byxor!" Jag har till och med drömt om röda byxor inatt xD jag vill verkligen ha ett par! Så om Fanny går med på det så ska vi ut och leta! XP //Tove ;)


Foto i Lidköping

Hemma från Lidköping och farmor o farfar nu, Ska snart bänka mig vid tvn för att se på melodifestivalen :P men först så tänkte jag visa några bilder som jag tagit idag ^^

På dessa bilder är väl inte kvalitén den perfecta, men jag är grymt nöjd över dem ändå för att motiven jag lyckats fånga är rätt najs :P


En flygande sak passerade förbi över våra huvuden, jag gjorde många försök till att få till den perfecta bilden men många försök blev dock väldigt suddiga :P 


Satan vad jag blev nöjd med denna ändå, katten som ligger där och lurar på skatan...

//Tove :)


Grattis Farfar! :P Hej, och god morgon :P ...

Grattis Farfar! :P Hej, och god morgon :P första veckan i skolan efter lovet har varit helt ok, fast nu är det äntligen helg! :D idag ska vi till farmor och farfar i Lidköping och fira farfars födelsedag, jag vet faktiskt inte exakt vad han fyller :$ men Grattis Farfar! :P vi ska käka middag där, mums! Älskar farmors mat <3 har även i tanke att gå ut på stan och kika i affärer med min kusin Emma som jag inte träffar så ofta och sen får vi se om jag hinner fota lite också :P //Tove :)


Sorry...

förlåt, förlåt för att jag inte skrivit på ett tag nu :$ men det har liksom inte bara blivit av... hum, är detingen som vet hur jag ska göra för att lägga till min blogg på bloglovin? Det blir ju mycket lättare för er att följa bloggen om jag finns med där...

Ikväll ska jag bara ta det lungt, käka fruktsallad och glas och se på "minuten" tror jag :P Vad ska ni hitta på en fredagkväll som denna? :)

Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer så jag bjuder på två bilder på min syster och mig från Bulgarien i sommras :D hihi bara för att jag längtar så sjukt mycket till sommaren och värmen just nu :P




RSS 2.0