Havreflarn

Bakade havreflarn med Amanda igår. Kakorna var goda och ännu godare blev dom när de stått ett dygn. Ett plus i kanten var också att de var enkla att baka, det gick hyfsat fort och det blev inte så mycket disk :P Här är receptet:

Havreflarn

24 stycken:

75 g smör
1 dl havregryn
1 dl vetemjöl
1 dl socker
2 msk grädde
2 msk sirap
1/4 tsk bakpulver

Smält smöret i en kastrull på spisen, rör sedan ner resten av ingredienserna, klicka ut smeten på en plåt klädd med bakplåtspapper och grädda i mitten av ugnen i 200 grader i ca 5 minuter eller tills kakorna börjat "bubbla" lite smått.



//Tove :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0