Havreflarn
Bakade havreflarn med Amanda igår. Kakorna var goda och ännu godare blev dom när de stått ett dygn. Ett plus i kanten var också att de var enkla att baka, det gick hyfsat fort och det blev inte så mycket disk :P Här är receptet:
Havreflarn
24 stycken:
75 g smör
1 dl havregryn
1 dl vetemjöl
1 dl socker
2 msk grädde
2 msk sirap
1/4 tsk bakpulver
Smält smöret i en kastrull på spisen, rör sedan ner resten av ingredienserna, klicka ut smeten på en plåt klädd med bakplåtspapper och grädda i mitten av ugnen i 200 grader i ca 5 minuter eller tills kakorna börjat "bubbla" lite smått.

//Tove :D
Havreflarn
24 stycken:
75 g smör
1 dl havregryn
1 dl vetemjöl
1 dl socker
2 msk grädde
2 msk sirap
1/4 tsk bakpulver
Smält smöret i en kastrull på spisen, rör sedan ner resten av ingredienserna, klicka ut smeten på en plåt klädd med bakplåtspapper och grädda i mitten av ugnen i 200 grader i ca 5 minuter eller tills kakorna börjat "bubbla" lite smått.

//Tove :D
Kommentarer
Trackback